Great Beginnings
Soups
Artichoke cream soup with Parmesan tuile
Tourin périgourdin (caramelized onion, roasted garlic, tomato and duck confit)
Nage de St-Jacques à la coriandre et noix de coco
Consommé de volaille au Porto
Cold cucumber and yogurt scented with fresh mint
Corn vichyssoise
Consommé au Sherry
Velouté de riz sauvages aux champignons
Home-made consommé with all kind of garnishes
Soupe aux carottes et gingembre
Apple onion soup with a drizzle of Calvados
And many more…
Appetizers
Filet de rouget à grillé beurre vinaigré au thym
Mille feuilles de foie gras au porto
Warm fish terrine, mussels saffron velouté
Chilian sea bass braised with endives
Rillettes de saumon fumé, gateau de légumes, sauce raifort
Tuna tartar with sesame
Coquille St Jacques à la bretonne
Flambeed shrimps in Pastis, tomato fondue, fenouil étuvé
Just to name a few…